Brr...

Jag fryser... Det går bara inte att värma upp det här huset. Och häromåret när värmepannan gick, kostade "uppvärmningen" nästan lika mycket som vanligt. De där elbolagen är riktiga blodsugare. Man kanske skulle starta ett eget sånt där bolag? Då lär man bli rik. Jag är så irriterad att mitt eget lilla hus inte blev klart i år, så jag blev fast här hos mamma en svinkall vinter till. Jag fryser aldrig i ett trähus och elen kostar bara en bråkdel av vad den gör här.

Värre än vanligt

Just nu är det värre än vanligt. Jag orkar inte gå in på detaljerna, men det känns faktiskt som de chanser jag eventuellt har haft att få ordning på livet är slut nu.

Och allt verkar hända på en gång, stort och smått. När det gäller det sistnämnda kan jag dra ett par exempel. Bilen är trasig och går inte att reparera om man inte lägger dubbla värdet på en reservdel. Pengar vi naturligtvis inte har. Samtidigt har mammas mobil gått sönder. För någon som byter mobil var tredje månad och har råd med är det kanske inte så märkvärdigt, men för oss är det ganska svårt att hantera.

Det verkar som om jag och min familj har mer otur än andra, fast det är väl bara subjektivt. Alla känner det förstås så. Hur som helst är det för mycket. Jag kan inte ens börja försöka nysta i problemen. Nu vill jag bara sova, tills det ordnar sig eller tills jag dör, vilket som nu inträffar först.

RSS 2.0